Flashbot

Självkörande och AI driven kontors- och room service robot.

Flashbot är en avancerad självkörande leveransrobot som har utvecklats för att möta behoven hos hotell- och restaurangbranschen.
Klicka här!
arrow-klicka

INKL 4 ÅRS GARANTI & FRI SERVICE

265 kr

Pris per dag

Avtalstid

48 mån

Månadsavgift

7950 kr

INKL 4 ÅRS GARANTI & FRI SERVICE

516 kr

Pris per dag

Avtalstid

24 mån

Månadsavgift

15495 kr

INKL 4 ÅRS GARANTI & FRI SERVICE

Pris per dag

Avtalstid

3 mån

Månadsavgift

INKL 4 ÅRS GARANTI & FRI SERVICE

516 kr

Pris per dag

Avtalstid

24 mån

Månadsavgift

15495 kr

INKL 4 ÅRS GARANTI & FRI SERVICE

265 kr

Pris per dag

Avtalstid

48 mån

Månadsavgift

7950 kr

Använding av FLASHBOT

Flashbot room service självkörande leveransrobot

Flashbot är en avancerad självkörande leveransrobot som har utvecklats för att möta behoven hos hotell- och restaurangbranschen. Roboten är utrustad med den senaste teknologin och programvarulösningar för att kunna leverera mat, drycker och andra förnödenheter på ett snabbt och effektivt sätt.

En av de mest imponerande funktionerna hos Flashbot är dess förmåga att navigera genom hotellets eller restaurangens korridorer och hissar. Roboten är programmerad för att känna igen olika typer av hinder och undvika dem på ett säkert sätt, vilket gör att den kan leverera mat och drycker till olika delar av fastigheten snabbt och säkert.

Flashbot är också utrustad med en mängd olika sensorer och kameror för att hjälpa den att navigera och leverera mat på ett effektivt sätt. Den är även utrustad med en säkerhetsfunktion som gör att den automatiskt stannar om den känner av en oväntad rörelse eller hinder.

Flashbot kan användas för att underlätta kommunikationen mellan hotellpersonal och gäster. Med hjälp av en inbyggd skärm kan roboten visa meddelanden, erbjudanden och annan relevant information till gästerna. Detta gör det möjligt för hotell- och restaurangpersonalen att förbättra gästernas upplevelse och ge dem en personlig och interaktiv serviceupplevelse.

En annan fördel med Flashbot är dess höga effektivitet. Den kan snabbt och enkelt leverera mat och drycker till flera rum och bord samtidigt, vilket minskar tiden som krävs för att leverera en komplett order. Detta gör det möjligt för hotell- och restaurangpersonalen att fokusera på andra uppgifter och öka produktiviteten inom deras olika avdelningar.

Flashbot kan även integreras med hotell- och restaurangens befintliga programvara för att göra leveransen ännu mer effektiv och smidig. Detta gör det möjligt för personalen att enkelt spåra order och se till att de levereras till gästerna på ett snabbt och korrekt sätt.

Sammanfattningsvis är Flashbot en revolutionerande lösning för att leverera mat och drycker på ett snabbt och effektivt sätt inom hotell- och restaurangbranschen. Med sin avancerade teknologi och programvarulösningar kan den leverera mat och drycker till flera rum och bord samtidigt, samtidigt som den hjälper till att öka produktiviteten och förbättra gästernas upplevelse på hotellet eller restaurangen.

Flashbot leveransrobot för Restauranger

Flashbot erbjuder restaurangbranschen en banbrytande lösning för snabb och effektiv leverans av mat, drycker och andra förnödenheter. Denna avancerade självkörande leveransrobot har skapats med den senaste teknologin och innovativa programvarulösningar för att uppfylla de specifika behoven inom hotell- och restaurangverksamheten.

Enastående navigationsförmåga är en av Flashbots imponerande egenskaper. Roboten är intelligent programmerad för att smidigt ta sig genom restaurangens korridorer och hissar. Dess förmåga att känna igen och undvika olika typer av hinder säkerställer en snabb och säker leverans av mat och drycker till olika delar av verksamheten.

Flashbot är utrustad med avancerade sensorer och kameror som underlättar dess förmåga att navigera och genomföra leveranser på ett effektivt sätt. Dessutom har roboten en säkerhetsfunktion som automatiskt stoppar vid oväntade rörelser eller hinder, vilket garanterar en trygg användning inom restaurangmiljön.

Flashbot leveransrobot för Hotell

Flashbot erbjuder en innovativ och effektiv lösning för hotellbranschen genom sin avancerade självkörande leveransrobot. Utformad med den senaste teknologin och sofistikerade programvarulösningar har Flashbot tagits fram för att möta de specifika behoven inom hotell- och restaurangverksamheten.

En framstående funktion hos Flashbot är dess imponerande navigationsförmåga genom hotellets eller restaurangens korridorer och hissar. Roboten är intelligent programmerad för att känna igen och undvika olika hinder säkert, vilket möjliggör snabb och säker leverans av mat och drycker till olika delar av fastigheten.

Flashbot är utrustad med avancerade sensorer och kameror som underlättar dess navigationsförmåga och leveransfunktioner. Dessutom har roboten en inbyggd säkerhetsfunktion som automatiskt stoppar om oväntade rörelser eller hinder upptäcks, vilket garanterar en trygg användning inom hotellmiljön.

Robotens inbyggda skärm möjliggör interaktiv kommunikation mellan hotellpersonal och gäster. Flashbot kan visa meddelanden, erbjudanden och annan relevant information till gästerna, vilket förbättrar gästernas upplevelse genom en personlig och interaktiv service.

Flashbot leveransrobot för Sjukhus

Flashbot erbjuder en innovativ och effektiv lösning för sjukhusmiljöer, där snabb och pålitlig leverans av förnödenheter är av yttersta vikt. Denna avancerade självkörande leveransrobot har utvecklats med den senaste teknologin och programvarulösningarna för att möta de specifika behoven inom sjukvårdssektorn.

En av Flashbots mest imponerande egenskaper är dess överlägsna navigationsförmåga, vilket gör att den kan säkert och effektivt transportera förnödenheter genom sjukhusets korridorer och hissar. Roboten är intelligent programmerad för att identifiera och undvika olika hinder, vilket säkerställer snabba och säkra leveranser till olika delar av sjukhuset.

Flashbot är utrustad med avancerade sensorer och kameror, vilket underlättar dess förmåga att navigera och utföra leveranser på ett effektivt sätt. Dessutom har roboten säkerhetsfunktioner som gör att den automatiskt stannar vid oväntade rörelser eller hinder, vilket garanterar en trygg användning i sjukhusmiljöer.

Play Video

Flashbot är en självkörande leveransrobot som är utvecklad för att hjälpa företag och organisationer med effektiv och snabb leverans av förnödenheter till anställda och kunder. Flashbot kan leverera allt från luncher och mellanmål till dokument och andra viktiga föremål.

Roboten är utrustad med avancerad teknologi som gör det möjligt för den att navigera säkert genom kontorslandskapet, känna igen hinder och undvika dem på ett säkert sätt. Detta gör att den kan leverera förnödenheter till olika delar av kontoret snabbt och effektivt.

En av de mest imponerande funktionerna hos Flashbot är dess flexibilitet. Den är utformad för att kunna navigera genom trånga utrymmen och smala korridorer, vilket gör den idealisk för kontorsmiljöer där det kan finnas begränsningar i utrymmet.

Flashbot är också utrustad med en mängd olika sensorer och kameror för att hjälpa den att navigera och leverera förnödenheter på ett effektivt sätt. Den är även utrustad med en säkerhetsfunktion som gör att den automatiskt stannar om den känner av en oväntad rörelse eller hinder.

Roboten är också utrustad med en skärm som gör det möjligt för användare att kommunicera med den och se status på deras leverans. Detta gör det möjligt för anställda och kunder att enkelt spåra leveransen av sina förnödenheter och få en uppdatering när de anländer.

En annan fördel med Flashbot är dess höga effektivitet. Den kan snabbt och enkelt leverera förnödenheter till flera platser samtidigt, vilket minskar tiden som krävs för att leverera en komplett order. Detta gör det möjligt för företag att öka produktiviteten och förbättra effektiviteten inom sin verksamhet.

Flashbot kan även integreras med företags befintliga programvara för att göra leveransen ännu mer effektiv och smidig. Detta gör det möjligt för personalen att enkelt spåra order och se till att de levereras till rätt person på ett snabbt och korrekt sätt.

Sammanfattningsvis är Flashbot en revolutionerande lösning för att effektivt och snabbt leverera förnödenheter till anställda och kunder inom kontorsmiljöer. Med sin avancerade teknologi och programvarulösningar kan den leverera allt från luncher och mellanmål till dokument och andra viktiga föremål, samtidigt som den hjälper till att öka produktiviteten och förbättra effektiviteten inom företagets verksamhet.

Produktspecifikation
Hastighet
0,5 - 1,2 m/s
Klättringsvinkel
≤ 5°
Mått
54 x 52 x 105 cm
Mått - Bricka
45 x 55 cm
Vikt
55 kg
Max last
30 kg
Batteritid
12 - 14 tim
Laddtid
3 - 4 tim
Navigering
3D lidar & Ai slam
Arbetsbredd
70 cm

Morgondagens teknik är här.

Spara 250 000 kr per år!

Webot automatiserar sjukvård, hotell- och restaurangbranschen. Vi är störst på självkörande leveransrobotar för framtidens sätt att jobba effektivt.

Rekrytera en leveransrobot som Runner för bara 18% av lönekostnaden!

Våra Robotar

Flashbot

Självkörande och AI driven kontors- och room service robot.

Flashbot är en avancerad självkörande leveransrobot som har utvecklats för att möta behoven hos hotell- och restaurangbranschen.
Klicka här!
arrow-klicka

INKL 4 ÅRS GARANTI & FRI SERVICE

265 kr

Pris per dag

Avtalstid

48 mån

Månadsavgift

7950 kr

INKL 4 ÅRS GARANTI & FRI SERVICE

516 kr

Pris per dag

Avtalstid

24 mån

Månadsavgift

15495 kr

Ring mig nu!

Vill du veta mer? Fyll i ditt email och nummer.

Telefon - Email

KONTAKA OSS & BOKA DEMO

Vill du lära dig hur du automatiserar med självkörande leveransrobotar för framtidens sätt att jobba effektivt.

Kontakta Oss

BOKA DEMO & FÅ OFFERT

Fyll i giltig information nedan, TACK!

Välj robot av intresse