HolaBot

Självkörande & AI driven diskplock-robot.

Holabot är en revolutionerande diskplockar robot som kan hjälpa till att effektivisera diskhanteringen i kök och restauranger.
Klicka här!
arrow-klicka

INKL 4 ÅRS GARANTI & FRI SERVICE

195 kr

Pris per dag

Avtalstid

48 mån

Månadsavgift

5849 kr

INKL 4 ÅRS GARANTI & FRI SERVICE

366 kr

Pris per dag

Avtalstid

24 mån

Månadsavgift

10995 kr

INKL 4 ÅRS GARANTI & FRI SERVICE

Pris per dag

Avtalstid

3 mån

Månadsavgift

INKL 4 ÅRS GARANTI & FRI SERVICE

366 kr

Pris per dag

Avtalstid

24 mån

Månadsavgift

10995 kr

INKL 4 ÅRS GARANTI & FRI SERVICE

195 kr

Pris per dag

Avtalstid

48 mån

Månadsavgift

5849 kr

Använding av HOLABOT

HolaBot levererar all smutsig disk till diskrummet

Holabot levererar smutsig disk från matsalen till diskrummet och är en innovativ lösning för effektiv hantering av smutsig disk på restauranger och kök. Den är designad för att ta hand om de uppgifter som annars skulle utföras av mänskliga arbetare, vilket gör den till ett värdefullt verktyg för att öka produktiviteten och minska arbetsbelastningen på personalen. Helt självkörande mellan matsalen och diskrummet, gör Holabot otroligt kostnadseffektivt!

En av de främsta fördelarna med Holabot är dess höga effektivitet, kan bära upp till 60 kg per vända. Den kan hantera en stor mängd smutsig disk snabbt och effektivt, vilket minskar tiden som behövs för att ta hand om disken och ökar den övergripande produktiviteten i köket. Holabot har också utvecklats för att kunna navigera genom matsalen och hämta smutsig disk från borden på ett effektivt och säkert sätt.

En annan fördel med Holabot är dess förmåga att arbeta autonomt. Den kan programmeras att hämta smutsig disk från matsalen och leverera den till diskrummet enligt ett specifikt schema, så att den alltid är tillgänglig för att hantera smutsig disk när den behövs. Detta minskar arbetsbelastningen på personalen och gör att de kan fokusera på andra uppgifter i köket.

Holabot är också en kostnadseffektiv lösning för hantering av smutsig disk. Eftersom Holabot kan hantera smutsig disk så effektivt, behöver du inte anställa lika många mänskliga diskplockare. Detta kan hjälpa till att minska personalkostnaderna och samtidigt öka effektiviteten och produktiviteten i ditt kök.

En annan imponerande funktion på Holabot är dess förmåga att lära sig och anpassa sig till sin omgivning. Den är utrustad med avancerade AI-algoritmer som gör det möjligt för den att navigera genom matsalen och plocka upp smutsig disk på ett säkert och effektivt sätt. Holabot är också utrustad med sensorer som hjälper den att undvika hinder och minska risken för kollisioner.

Sammanfattningsvis är Holabot en av de mest effektiva och innovativa lösningarna för hantering av smutsig disk på restauranger och kök. Med sin högkvalitativa programvara och avancerade sensorer kan den ta hand om alla dina smutsiga diskbehov på ett säkert och effektivt sätt. Holabot kan hjälpa till att minska kostnaderna för att anställa mänskliga diskplockare samtidigt som den ökar produktiviteten och effektiviteten i ditt kök.

HolaBot diskplocknings robot för Restauranger

Den här roboten är utformad för att ta hand om alla uppgifter som vanligtvis görs av en mänsklig diskplockare, ställ smutsiga tallrikar och bestick från borden, sortera och stapla dem för diskning direkt på Holabot, som helt självkörande till diskrummet.

En av de främsta fördelarna med Holabot diskplockar robot är att den är betydligt mer effektiv än en mänsklig diskplockare. Den kan bära 60 kg och arbeta i timmar i sträck utan att behöva ta en paus, vilket gör att den kan ta hand om en stor mängd disk snabbt och effektivt. Dessutom kan Holabot programmeras att arbeta enligt ett specifikt schema, så att den alltid är tillgänglig för att hantera disken när den behövs.

Holabot diskplockar robot är också mycket noggrann. Den är utrustad med högkvalitativa sensorer och programvara som gör det möjligt för den att arbeta på ett säkert och effektivt sätt. Detta minskar risken för skador på dina köksredskap och minimerar risken för olyckor.

En annan fördel med Holabot diskplockar robot är att den kan hjälpa till att minska kostnaderna för att anställa mänskliga diskplockare. Eftersom Holabot kan ta hand om diskningen så effektivt, behöver du inte anställa lika många mänskliga diskplockare. Detta kan hjälpa till att minska personalkostnaderna och samtidigt öka effektiviteten och produktiviteten i ditt kök.

En av de mest imponerande funktionerna på Holabot diskplockar robot är dess förmåga att lära sig och anpassa sig till sin omgivning. Den är utrustad med avancerade AI-algoritmer som gör det möjligt för den att lära sig vilka föremål som ska plockas upp och hur de ska sorteras och staplas. Med tiden kommer Holabot att bli allt mer effektiv och snabbare, vilket ytterligare ökar effektiviteten i ditt kök.

Sammanfattningsvis är Holabot diskplockar robot en av de mest effektiva och innovativa lösningarna för att hantera diskningen i kök och restauranger. Med sin högkvalitativa programvara och avancerade sensorer kan den ta hand om alla dina diskbehov på ett effektivt och säkert sätt. Holabot diskplockar robot kan hjälpa till att minska kostnaderna för att anställa mänskliga diskplockare samtidigt som den ökar produktiviteten och effektiviteten i ditt kök.

Holabot smutig disk robot är en innovativ lösning för effektiv hantering av smutsig disk i kök och restauranger. Den är designad för att ta hand om de uppgifter som annars skulle utföras av mänskliga arbetare, vilket gör den till ett värdefullt verktyg för att öka produktiviteten och minska arbetsbelastningen på personalen.

HolaBot diskplocknings robot för Hotell

Holabot representerar en innovativ lösning för effektiv hantering av smutsig disk på restauranger och kök, speciellt anpassad för hotellverksamheter. Den designades för att ta på sig uppgifter som vanligtvis utförs av mänsklig personal, och den blir därmed ett ovärderligt verktyg för att öka produktiviteten och minska arbetsbelastningen för personalen.

Denna helt självkörande robot tar hand om transporten av smutsig disk från matsalen till diskrummet, vilket inte bara effektiviserar processen utan också visar sig vara en kostnadseffektiv lösning för hotellkök. Holabot är konstruerad för att vara otroligt kostnadseffektiv genom att minska behovet av manuell arbetskraft.

En av Holabots mest framstående fördelar är dess imponerande effektivitet – den har kapacitet att bära upp till 60 kg per vända. Detta möjliggör snabb och effektiv hantering av stora mängder smutsig disk, vilket i sin tur minskar den totala tiden som krävs för diskhanteringen och höjer den övergripande produktiviteten i köket.

HolaBot diskplocknings robot för Sjukhus

Holabot är en innovativ lösning för effektiv diskhantering, speciellt utformad för att möta de unika kraven inom sjukhusmiljöer. Denna helt självkörande robot tar på sig uppgifter som normalt utförs av mänsklig personal, vilket gör den till ett ovärderligt verktyg för att öka produktiviteten och minska arbetsbelastningen för personalen inom sjukvården.

Genom att leverera smutsig disk från matsalen till diskrummet effektiviserar Holabot inte bara diskhanteringsprocessen utan visar sig vara särskilt kostnadseffektiv inom sjukhusmiljöer. Dess autonomi minskar behovet av manuell arbetskraft och skapar en resurseffektiv diskhantering.

En av de mest framstående fördelarna med Holabot är dess imponerande effektivitet, med förmågan att bära upp till 60 kg per vända. Denna kapacitet gör att Holabot snabbt och effektivt kan hantera stora volymer av smutsig disk, vilket inte bara reducerar tiden som krävs för diskhantering utan även ökar den övergripande produktiviteten inom sjukhusköket.

Play Video
Produktspecifikation
Hastighet
0,5 - 1,2 m/s
Klättringsvinkel
≤ 5°
Mått
53 × 54 × 121 cm
Mått - Bricka
45 x 50 cm
Vikt
55 kg
Max last
60 kg
Batteritid
12 - 14 tim
Laddtid
3 - 4 tim
Navigering
3D lidar & Ai slam
Arbetsbredd
70 cm

Morgondagens teknik är här.

Spara 250 000 kr per år!

Webot automatiserar sjukvård, hotell- och restaurangbranschen. Vi är störst på självkörande leveransrobotar för framtidens sätt att jobba effektivt.

Rekrytera en leveransrobot som Runner för bara 18% av lönekostnaden!

Våra Robotar

HolaBot

Självkörande & AI driven diskplock-robot.

Holabot är en revolutionerande diskplockar robot som kan hjälpa till att effektivisera diskhanteringen i kök och restauranger.
Klicka här!
arrow-klicka

INKL 4 ÅRS GARANTI & FRI SERVICE

195 kr

Pris per dag

Avtalstid

48 mån

Månadsavgift

5849 kr

INKL 4 ÅRS GARANTI & FRI SERVICE

366 kr

Pris per dag

Avtalstid

24 mån

Månadsavgift

10995 kr

Ring mig nu!

Vill du veta mer? Fyll i ditt email och nummer.

Telefon - Email

KONTAKA OSS & BOKA DEMO

Vill du lära dig hur du automatiserar med självkörande leveransrobotar för framtidens sätt att jobba effektivt.

Kontakta Oss

BOKA DEMO & FÅ OFFERT

Fyll i giltig information nedan, TACK!

Välj robot av intresse