Webot - din bästa rekrytering
Hyr världens mesta avancerade desinfektions / leveransrobot - fr. 99 kr / dag

Gratis rådgivning: 010-641 08 00

Vill du veta mer? Fyll i ditt nummer.

Telefon

Så här fungerar Webot Kontorsrobot:

Effektiviserar leveranser mellan kök och servering.

Hanterar upp till 60 kg last åt gången, motsvarar cirka 2 anställda.Arbetar dygnet runt och är lika lätt att hantera som en iPad.

Roboten är inte en vagn utan en trygg medarbetare!

24 – 48 mån hyresavtal med full service.

Hyr världens mesta avancerade desinfektions / leveransrobot - fr. 99 kr / dag

Robotteknologi blir allt mer vanligt inom kontorsmiljöer, särskilt när det gäller att hantera leveranser och servering av mat och dryck. Robotar kan effektivisera verksamheten och minska arbetsbelastningen för personalen. Leverans- och serveringsrobotar är särskilt användbara för företag som har stora personalstyrkor och/eller begränsade köks- och matsalsområden.
 
En av de största fördelarna med leverans- och serveringsrobotar på kontor är att de kan öka effektiviteten i verksamheten. Robotar kan hjälpa till med att hantera logistiken av mat och dryck, och därmed minska väntetiden för anställda. Detta sparar tid för de anställda och minskar risken för att arbetet blir eftersatt på grund av långa köer eller problem med mat och dryck.
 
Leveransrobotar är ett populärt val för kontor som vill leverera mat och dryck till anställda på ett snabbt och effektivt sätt. Robotarna kan programmeras för att leverera maten till specifika platser i kontoret eller till de anställdas skrivbord.
 
Detta minskar behovet av att anställda behöver gå till köket eller matsalen för att hämta maten, vilket sparar tid och ökar produktiviteten. Dessutom kan robotarna övervaka livsmedelstemperaturen och se till att maten förvaras på ett säkert sätt, vilket minskar risken för hälsoproblem.
 
Serveringsrobotar används främst för att servera mat och dryck på anställdas bord. Dessa robotar kan effektivt navigera i trånga utrymmen och undvika hinder som kan finnas på vägen.
 
De kan också programmeras för att känna igen specifika anställda och deras preferenser, vilket ger en mer personlig service. Dessutom kan robotarna övervaka bordssituationen och anpassa sin service baserat på behoven hos de olika borden, vilket ökar effektiviteten och minskar risken för misstag.

En annan fördel med leverans- och serveringsrobotar på kontor är att de kan hjälpa till med att hantera logistiken av föremål som inte är mat och dryck.

Robotar kan användas för att leverera dokument, paket och andra föremål mellan avdelningar eller mellan byggnader. Detta sparar tid för personalen och minskar risken för att viktiga föremål går förlorade.

manpowervsrobot-v
manpowervsrobot

Morgondagens teknik är här, spara 250 000 kr per år!​

En anställd kostar cirka 304 000 kr/år, Webot kostar från 36 000 kr per år. 

På 4 år sparar du en miljon kronor!

INKL 4 ÅRS GARANTI & FRI SERVICE

 99 kr

Per dag

Från

Överlägset marknadens bästa hotellrobot:

En anställd kostar cirka 304 000 kr/år, Webot kostar från 36 000 kr per år. 

På 4 år sparar du en miljon kronor!

Hyr restaurangrobot som är lika enkel att hantera som en iPad och som motsvarar dubbelt så mycket i effektivt arbete.

På 4 år sparar du en miljon kronor!

Webot restaurangrobot  är smart, säker och kostnadseffektiv.

Över 300 nöjda kunder

Genom smart automatisering med självkörande serveringsrobot effektiviserar vi hotell- och restaurangbranschen.

Ring mig nu!

Vill du veta mer? Fyll i ditt email och nummer.

Telefon - Email

BOKA DEMO & FÅ OFFERT

Fyll i giltig information nedan, TACK!

Välj robot av intresse